Medikal Firmaları
Loading
  • Firma Üye Girişi  alt menü ikon
  • |
  • Personel Üye Girişi  alt menü ikon

Bilgilendirme


15.05.2014 tarihli 29001 sayılı Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım yönetmeliği gereğince medikal ürünlerin internet üzerinden satışı yasaklanmıştır. Medical Rehberi üzerinde medikal ürün satışı yapılmamaktadır. Medical Rehberi'nde bulunan medikal ürünler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.

Vitrin Ürünler
Şifalı Bitkilerle Zayıflayın
Şifalı Bitkilerle Zayıflayın

Dünyada ilerlemiş ülkelerde ilaçlar, bitki özlerinden yapılmaktadır. Şifalı bitkilerle zayıflayın, içiniz rahat etsin! Kimyasal içerikli ilaçların yan etkileri bulunurken, bitkisel içerikli ilaçların tehlikeli yan etkileri bulunmamaktadır. Bitkilerle iyileşmek, genç kalmak ve gençleşmek, kilo almak ya da zayıflamak mümkündür. Şifalı bitkilerle zayıflayın, fazlalıklarınızdan sağlıklı bir şekilde kurtulun! Bitkiler, içlerinde bulundurdukları etken maddeler sayesinde, vücuda türlü faydalar sağlamaktadır.

Yalnız burada dikkat edilmesi gereken çok önemli bir konu vardır ki o da bazı bitkilerin birbiriyle etkileşime girerek faydadan çok zarar getirebileceğidir. Şifalı bitkilerle zayıflayın lakin her bitkiyi her bitkiyle karıştırmayın. Örneğin, Ihlamur çayının içine kekik atılması önerilmemektedir.  Bitki karışımları hazırlarken, doğru bitkileri kullandığınızdan emin olmanız gerekmektedir. Doğru bitkiler ve doğru demleme usulleri, bitkilerden alacağınız faydaları arttırmaktadır. Bazı bitkiler kaynatılarak pişirilirken, bazıları sadece sıcak suda farklı sürelerde demlenerek kullanılmalıdır. Şifalı bitkilerle zayıflayın ve güzelleşin! Sağlıklı cilt, güzeldir. Bitkilerle zayıflamanın bir diğer avantajı da, genel sağlığa iyi gelmesi, kişiye daha canlı bir görünüm kazandırmasıdır. Güzel olmak, sağlıklı olmakla mümkündür.

56fb91c068fb9sifali_bitkilerle_zayiflayin_icerik

Zayıflamaya Yardımcı Bitkiler

Atkuyruğu

Yağ dokularını eritmeye yardımcı ve ödem söktürücü özelliği bulunmaktadır. Diğer faydaları; yaraların iyileşme süresini kısaltır, nıkris ve romatizmal şikâyetleri azaltır, kanı temizler, sindirim sistemini düzenler, ağız ve bademcik iltihaplarında antiseptik etki sağlar, bağışıklık sistemini güçlendiricidir, kronik öksürüğe iyi gelir, saçı besler ve kepek oluşumunu engeller, idrar ve balgam söktürür, böbreklerde oluşan kum ve taşların yarattığı iltihapları tedavi etmeye yardımcıdır, böbrekleri temizler. Bu değerli bitki bir su bardağı dolusu kaynar suyun içine, 1 tatlı kaşığı konularak, 15-20 dakika demlenmelidir. Bu çay her öğün öncesi taze yapılarak içilmelidir. Öğünler arasında da içilebilir. Sıcak ve günde 4 su bardağını geçmeyecek şekilde tüketilmesi tavsiye edilmektedir.

Funda Yaprağı

Funda yaprağı, vücutta bulunan yağların erimesine, ödem söktürücü ve terletme özelliğiyle de yağların vücuttan atılmasına yardım etmektedir. Özellikle; yeşil çay, kekik, biberiye ve mate bitkileriyle karıştırılıp içilmesi, yağ yakıcı özelliğini arttırmaktadır. Bu çayla 1 ayda 5 kilo vermek mümkün. Kaynamakta olan suya atılan funda yaprağı, biberiye, mate, yeşil çay, kekik 3 dakika ocakta kaynatılır ve ocaktan alınıp, 15-20 dakika daha demlenmesi beklenir. Bu çay gün içinde yemeklerden önce ve sonra olmak üzere istenilen miktarda içilir.

Civanperçemi

Tatlı krizleri için iştah kesici özelliğiyle, zayıflama sürecinde tüketilmesi gereken bir bitkidir. 1 bardak kaynar su içinde 1 tatlı kaşığı civanperçemi atılır ve 5 dakika demlendikten sonra içilir. Tatlı krizlerinde bir bardak içilmesi önerilmektedir.

Yeşil çay

Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımı sağlayan yeşil çay, yağ yakan bitkiler arasında en moda olanıdır. Bu haklı şöhretiyle yeşil çay daha pek çok şeye iyi gelmektedir. Bunlar arasında; kanser riskini azaltması, tansiyon ve kan şekerini düzenlemesi, göz ve diş sağlığında faydalı olması, stres azaltıcı etkiye sahip olması, kan şekerini düşürmesi, yaşlanmayı geciktirmesi, idrar söktürücü olması, yüksek oranda antioksidan içermesi sayılabilir. Kaynar sıcak suyun içine atılarak 10 dakika demlenir. Bir demlik kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı yeterli bir ölçüdür. Yeşil çay tüketirken, içine limon sıkmak daha etkili yağ yakımı sağlamaktadır.

Bu şifalı bitkilerle zayıflayın, zayıflarken daha sağlıklı olun. Bitkileri kullanırken bunları lütfen unutmayın;

  • İlaç kullananlar doktorlarına danışmadan bitkisel karışımlar kullanmamalıdırlar
  • Hamileler, bitkisel karımşımları tercih etmemelidirler. Yeşil çay da buna dâhildir.
  • Belirli miktarları aşan her şey gibi bitkiler de zararlı etkiler gösterebilmektedir.
 
Site İstatistikleri :      Toplam Firma : 4481     Toplam Ürün : 2323     Toplam Hastane ve Tıp Merkezi : 315     Toplam CV : 157     Toplam İlan : 1
 
MEDICAL REHBERİ

Medikal Firmaları ve Medikal Ürünler

copyright © medicalrehberi.com