Medikal Firmaları
Loading
  • Firma Üye Girişi  alt menü ikon
  • |
  • Personel Üye Girişi  alt menü ikon

Bilgilendirme


15.05.2014 tarihli 29001 sayılı Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım yönetmeliği gereğince medikal ürünlerin internet üzerinden satışı yasaklanmıştır. Medical Rehberi üzerinde medikal ürün satışı yapılmamaktadır. Medical Rehberi'nde bulunan medikal ürünler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.

Vitrin Ürünler
Kıllanma Sorunları
Kıllanma Sorunları

Hormonlara bağlı olarak bazı kişilerde aşırı kıllanma sorunlarıyla karşı karşıya kalınmaktadır. Görsel olarak bireyi rahatsız eden bu sorun sağlık problemleri arasında yer alır ve tedavisinin önemsenmesi durumunda büyük ölçüde rahatsız ediciliğinin önüne geçilmesi mümkündür.

Aşırı kıllanma iki biçimde görülür. İlki, ince tüyler olarak ortaya çıkar. Genetiğe, kişiye ve ailesel faktörlere dayanabilmektedir. Normal tüylenme ile arasındaki farklar kolaylıkla ayırt edilemez. İkinci ise, kadınlar ve çocuklarda erkeklerde görülen türde yani sakal bıyık göğüsler ve karındaki kıllar olarak ortaya çıkan kalın tüylerdir. Aşırı kıllanma sorunu yaygın olarak travmatik enflasyonlarda, bir takım dermatolojik etkiler sonucu ve ilaçların yan etkisi ile meydana gelebilmektedir. Kalın tüylerin en sık nedeni yumurtalıklarda fazla sayıda kistin polikistik over sendromu adı verilen rahatsızlıktır. Ayrıca aşırı androjen salgılanması, hormon kontrolünü sağlayan hipofiz sorunları da kıllanmaya yol açmaktadır.

56d70a29a156bkillanma_sorunlari_icerik

Altta yatan hastalığın saptanması sonucu buna yönelik bir tedavi uzman tarafından planlanır. Hastalığın tedavi süresince istenmeyen tüylerden kurtulmak için de sistematik tedavi ile birlikte kozmetik uygulamalar da önem teşkil eder. Ancak buna yönelik çözüm olan ağda, cımbız, tıraşlama yöntemleri hem kısa süreli hem de vücutta tahrişe neden olan yöntemlerdir. Daha kalıcı bir çözüm için elektroliz yöntemi en etkili olandır.

Elektrolizdeki başlıca faktör işlemin yüksek frekanslı elektriksel uygulamalarla gerçekleştirilmesidir. Kıl köküne sokulan iğne elektrot görevi görerek kılı etkisiz hale getirir ve ardından bu kıl cımbız yardımcı ile çıkarılır. Pahalı ve süreç gerektiren bir yöntem olmasının yanı sıra tecrübeli kişiler tarafından yapılmasına önem verilmelidir. Kılların yeniden çıkma oranı yüzde 38 civarındadır. Enfeksiyon bulaşması gibi risklerin önüne geçmek için tedavide kullanılan iğnelerin kişiye özel olması gerekir.  

 
Site İstatistikleri :      Toplam Firma : 4481     Toplam Ürün : 2323     Toplam Hastane ve Tıp Merkezi : 315     Toplam CV : 157     Toplam İlan : 1
 
MEDICAL REHBERİ

Medikal Firmaları ve Medikal Ürünler

copyright © medicalrehberi.com